Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

KOSMETICKÉ OŠETŘENÍ

Komplexní péče o vaše tělo.

KOSMETICKÉ OŠETŘENÍ

PAYOT

Francouzská kosmetika vzniklá již roku 1927.

Zakladatelkou byla Dr. Nadia Payot. Péče Payot je charakteristická sametovými texturami, hedvábně jemnými krémy a okouzlujícími vůněmi. Ke kultovním přípravkům prodávaným dodnes patří legendární Creme No.2 vhodný na zarudlou, podrážděnou a velmi suchou pokožku. Payot je dnes veskrze moderní značka ladící s naším současným životním stylem. Laboratoře Dr. Payot stále zdokonalují svůj program.

Patří s vlastním výzkumem do první linie nových technologií a to s takovými výrobky jako je krém PAYOT AOX – péče se systémem buněčné ochranya antioxidační péče, dále přípravky DERMFORCE obsahující probiotikaa HYDRATAČNÍ ESENCE ELIXIR.

Stopa Dr. Nadii Payot je v oblasti péče o krásu velice výrazná a pomáhá maximálně rozvíjet krásu každé ženy.

DARPHIN

Laboratoře Darphin Paris odpovídají trendům dnešní doby. Základní suroviny jsou získávány z ekologicky čistých oblastí. Filosofií je trojdimenzní koncept dermatologa Pierra Darphina. Díky kombinaci 3 produktů: sérum, aromatická olejová péče a krém Vám programy péče o pleť nabízejí individuální řešení.

* rostlinná séra: obsahují čisté rostlinné molekuly a představují hyperaktivní buněčný potenciál dodávající výživu do spodních vrstev pokožky, jsou vysoce koncentrovaná a bez olejů
* aroma péče: jsou to oleje patřící k nejcennějším produktům laboratoří Darphin, působí na tělo i mysl, odstraňují toxiny, hydratují a regenerují pokožku
* krémy: představují poslední krok trojdimenzní péče, doplňují a posilují účinek sér a aromaolejů

SENSAI INTERNATIONAL

Japonská kosmetika obsahující hedvábí, jež je díky svému hladkému složení a minimální propustností nazýváno druhou kůží, je nejdrahocennějším vláknem na světě. Mezi všemi hedvábími je nejcennější vzácný druh KOISHIMARU pocházející z Japonska. Sensai objevil speciální prášek, který je v tomto jedinečném vláknu ukrytý. Spojením tajemství hedvábí KOISHIMARU s nejnovějšími technologiemi péče o pleť vznikl Sensai, který uspokojí individuální potřeby každé pleti a vítá Vás ve světě krásy.