Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Oxyterapie

Komplexní péče o vaše tělo.

Oxyterapie

Kyslíková terapie je účinné a šetrné ošetření pokožky pomocí kosmetiky s kyslíkem a dále speciálního přístroje, který generuje čistý 96 % kyslík. Proud tohoto plynu je aplkován spolu se sérem na kůži speciální tryskou, napojenouk přístroji. Kyslík působí do hlubších vrstev pokožky a přenáší do nich aktivní látky, napomáhá regeneraci a vstřebávání účinných látek. Pleť rozjasňuje a odstraňuje malé vrásky. Dále zlepšuje mikrocirkulaci a aplikovaná séra jsou lépe přijímána.

  • Sérum s vitamínem C: zesvětluje, depigmentuje pigmentové skvrny a je vhodné při akné
  • AHA sérum: obsahuje ovocné kyseliny, kolagen a výtažky z citrónu, ženšenu a pomerančů, zvláčňuje,rozjasňuje a sjednocuje tón pleti, léčí akné
  • Hyalu sérum: obsahuje kyselinu hyaluronovou a pšeničné proteiny, vhodný na zašedlou, vrásčitou pleť, zvlhčuje, zpevňuje a redukuje kyselost pokožky Kombinace kyslíku a speciálního produktu působí na pokožku ochlazujícím účinkem, který zasahuje až do škáry. To způsobuje dynamizaci kapilárního oběhu a okysličuje pokožku. Organismus se snaží vyrovnat ztrátu tepla a reaguje stažením kapilár. Opakované navození rychle se střídajícího stažení a roztažení kapilár způsobuje efekt, který aktivuje kapilární oběh v pokožce a zlepšuje tak okysličení kožních buňek. Okysličení buňka optimalizuje své energetické zdroje. Správné okysličení je nutné k obnově pleti a jejímu zdraví.

Doba trvání 60 minut (30 min. vpravování séra + 30min. relaxace s oxy maskou a inhalací kyslíku)

Cena obličej + krk 1800 Kč

Akce 5+1 zdarma